Calendari de plantació lunar de la plantació del jardiner per al 2020 el juny

El compliment de les recomanacions del calendari de sembra lunar per al juny del 2020 ajuda a obtenir resultats excel·lents en plantes de cultiu. En realitzar treballs de jardineria i jardineria, tenint en compte la fase de la lluna, és possible obtenir cultius més forts i més viables. Gràcies a això, els paràmetres de rendiment augmenten notablement, els conreus són menys malalts i pràcticament no es troben amb atacs de plagues.

El valor del calendari lunar per als residents a l'estiu

Les fases de la lluna afecten el sistema radicular i la part terrestre de les plantes. Les operacions de plantar en dies específics del cicle lunar ajuden a augmentar els paràmetres de germinació, accelerar els processos de creixement i millorar el desenvolupament del fruit.

Tot i això, hi ha dies que és millor abstenir-se de plantar, regar o afluixar-se. La violació d’aquesta recomanació provoca danys als conreus, retarda el seu desenvolupament o provoca processos de descomposició del sistema radicular.

Per obtenir una bona collita el 2020, us heu de centrar en el calendari de sembra lunar. És especialment important tenir en compte les seves recomanacions a l’hora de plantar plantes perennes i planters.

El millor és dur a terme aquest treball amb una lluna creixent. És recomanable realitzar-les abans de la lluna plena. Amb l’arribada de la lluna nova, aquestes accions s’hauran d’abandonar.

Els conreus plantats abans de la lluna plena mostren un bon creixement.

planta en contenidor

La influència de la fase de la lluna en la plantació

Hi ha diverses fases de la lluna de les quals depèn les dates d’aterratge:

 1. Lluna nova és el moment més desfavorable per a la jardineria i la jardineria. En aquest punt, està prohibit realitzar treballs de plantació o plantes de trasplantament. El mal període dura només 3 dies.
 2. La lluna en creixement: augmenta per si mateixa i dirigeix ​​l’energia cap amunt. Aquest és el moment perfecte per treballar amb conreus situats a sobre del sòl. Aquests inclouen verdures i fruites. Aquesta categoria també inclou flors i verdor. Es poden plantar plantes, empeltar i fer altres tasques.
 3. Lluna plena: en aquest moment està prohibit plantar verdures, arbres, arbustos. Aquest moment només dura un dia. En aquest cas, es permet desherbar els llits, aplicar fertilitzants i realitzar tractaments d’insectes nocius.
 4. Lluna en descens: l’energia flueix cap avall. Per tant, es recomana tenir cura de cultius bulbosos i d’arrels.

plantar una planta

Fases de lluna al juny

Hi ha diverses fases de la lluna. El 2020 comencen en els següents períodes de temps:

 1. Lluna nova - 3.06.
 2. Primer trimestre - 10.06.
 3. Lluna plena - 17.06.
 4. Tercer trimestre - 25,06.

fase de lluna

Lluna als signes del zodíac al juny

En dur a terme els treballs de plantació, en aquest moment podeu centrar-vos en quin signe del zodíac:

 1. Taure - del 31 de maig al 2.06. 1,06 es pot plantar enciam i rave. Es permet excavar patates primerenques i plantes bulboses. 2.06 no es recomana treballar amb plantes.
 2. Bessons - 2-4 de juny. En aquest moment, arriba la lluna nova. Per tant, no es recomana treballar amb plantes.
 3. Càncer - 4-6 de juny. Es prohibeix el treball de jardí 4.06. 5-6.06 podeu plantar cultius de carbassa, tot tipus de col, mongetes, pèsols, verdures. També es permet plantar fems verds, aplicar fertilitzants minerals, tenir cura de les plantes.
 4. Lleó - 6-9 de juny. Durant aquest període, podeu recollir llavors, collir fenc, tenir cura de les collites.
 5. Virgo - 9-11 de juny 9.06 podeu trasplantar bigotes, tallar plantes, traslladar plantes perennes a un lloc nou. També és permès realitzar podes formatives de cultius ornamentals. El 10 de juny, la lluna entra al segon trimestre, per tant la plantació està prohibida.
 6. Libra - 11-13 de juny. En aquest moment, podeu plantar mongetes, llegums, cogombres. També planten fems verds, tallen plantes, realitzen podes formatives i cuiden els cultius.
 7. Escorpí - 13-15 de juny. Durant aquest període, es permet trasplantar cogombres i carbassons. També podeu plantar sorrel, mongetes, cols, verds, siderates. Es permet regar plantes, aplicar fertilitzants minerals, mullejar la terra.
 8. Sagitari - 15-17 de juny. La lluna plena s’observa el dia 16 i 17, per tant no es realitzen treballs de plantació. El 15 de juny, podeu plantar cebes, col vermell, recollir llavors.
 9. Capricorn - 17-20 de juny. Durant aquest període, hi ha lluna plena, per tant no es recomana plantar plantes. 19.06 podeu plantar rutabagas i raves, desenterrar plantes bulboses, cultius d’aigua i aplicar fertilitzants orgànics.
 10. Aquarius - 20-22 de juny. En aquest moment, podeu cuidar el jardí, realitzar tractament de malalties i insectes, tallar arbustos ornamentals.
 11. Peixos - 22-25 de juny. Durant aquest temps, es recomana deixar compost, regar les plantes i aplicar fertilitzants orgànics.
 12. Aries - 25-27 de juny. 06.25 La lluna entra al quart trimestre. En aquest moment, no val la pena fer treballs de plantació. El 26 al 27, podeu excavar patates primerenques, polvoritzar plantes i fer fenc.
 13. Taure - 27-30 de juny. Durant aquest temps, les patates primerenques i les plantes bulboses s’han de desenterrar després de la floració. També heu de tenir cura del jardí: regar, aplicar fertilitzants orgànics, eliminar les males herbes.

lluna en senyals

Calendari lunar de jardineria per al juny de 2020

El 2020, hi ha diversos dies bons i dolents per a la jardineria.

Dies favorables al juny

Per triar els millors dies per cuidar els cultius, heu de llegir les recomanacions del calendari lunar.

Per sembrar i plantar flors i plantes d'interior

Els treballs de plantació es poden dur a terme aquests dies al juny:

 • les plantes florals anuals es planten de 10 a 17;
 • es planten llavors de cultius biennals i plantes perennes de 10 a 17 anys;
 • flors d’interior i cultius d’hivernacle es planten de 10 a 17;
 • Es planten cultius bulbosos i tubercles 1 i 24-29.

jardiners del camp

Per sembrar i plantar cultius vegetals

En plantar verdures, heu de triar les dates de juny següents per a diferents cultius:

 • tomàquets, physalis - 10-17;
 • meló, carbassa, carbassó, cogombres, síndria - 10-17;
 • pebre, albergínia - 10-17;
 • tot tipus de col - 10-17;
 • verds - 1 i 24-29;
 • cebes - 1 i 24-29;
 • patates - 1 i 24-29.

Per plantar arbustos de baies

Els cultius de baies com maduixes, gerds, maduixes, groselles, groselles s’han de plantar el 17-10.06.

plantant una plàntula

Per plantar i cuidar arbres i arbustos

Plantar i tenir cura d’arbres fruiters com poma, cirera dolça, cirera, pruna, pera costa 10-17,06.

Dies prohibits per plantar i sortir el juny del 2020

Al mateix temps, també hi ha dies infructuosos per plantar:

 • 06 - lluna nova;
 • 06: lluna plena.

Característiques del treball agrícola en diferents regions

El calendari lunar és versàtil.No depèn de la ubicació del lloc. Tanmateix, els jardiners novells han d'estar segurs de considerar atentament l'elecció de varietats de cultiu per al cultiu. Això s’ha de fer tenint en compte les característiques climàtiques de la regió i les mesures agrotècniques necessàries.

Els cultius amants de la calor s’han de plantar al sòl en un moment que coincideixi amb les seves necessitats. No es recomana realitzar treballs de sembra abans, malgrat els consells del calendari lunar.

treballar al lloc

Senyals populars d’un jardiner al juny

Hi ha molts signes populars:

 1. Els llamps freqüents prometen una collita rica.
 2. Si el rowan flueix profusament sobre Elena Lenoseyka, que cau el 3,06, es pot esperar una bona collita de lli. Si el clima és dolent en aquest dia, la tardor serà la mateixa.
 3. Si hi ha molts cons per als avets, haureu d’esperar una gran collita de cogombres.
 4. Les nits càlides prometen una gran quantitat de fruita.
 5. Si plou càlidament, haureu d’esperar una bona collita.

El compliment de les recomanacions del calendari de sembra lunar permet cultivar cultius forts i viables i obtenir una bona collita. En aquest cas, convé tenir en compte les característiques de les pròpies plantes.

No hi ha res, siguis el primer a deixar-ho
Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa