Al costat del que pots i no pots plantar pebrots amargs, com triar un barri al jardí

No tots els jardiners saben quins cultius vegetals tenen un efecte beneficiós en el creixement i el sabor del pebre, si és possible plantar pebrots dolços i amargs a prop, cosa que no tolera en absolut, i per què creix malament. Cal saber-ho, perquè de vegades són precisament aquelles plantes properes a les que afecten el rendiment. Alguns ajuden al creixement i desenvolupament, d’altres destrueixen, transfereixen plagues i seleccionen vitamines. De vegades cal plantar alguns cultius els uns dels altres a distància molt gran.

Somien amb créixer pebrots amargs molts jardiners, però dubten de l’elecció correcta d’un lloc. Hi ha diversos matisos que ajuden a determinar amb exactitud quina pebre calenta es pot plantar al costat perquè no perjudiqui altres conreus. Tot el que plantem i conreem en cases rurals d’estiu hauria d’aportar bons rendiments.

Creixement de pebre calent

A les regions del nord, el pebrot es cultiva generalment a partir de llavors i, a continuació, es planten planters a terra alliberada. Es planten en terreny obert principalment només en zones càlides. El pebre li agrada molt el sòl ben excavat, els fertilitzants i el reg de gran qualitat. Perquè es pugui créixer bé i fructifiqui ràpidament, es pren amb passos, es tallen les capes i s’alimenten amb minerals orgànics. En camp obert, la maduració és més lenta i el manteniment serà més profund. Xile prefereix la calor.

La cura principal és la mateixa que a totes les plantes amants de la calor. Cal males herbes, polvoritzar, regar bé dues vegades per setmana i alimentar-los també amb els fertilitzants necessaris.

Els pebrots calents es poden propagar per llavors i brots. Es tallen petits brots, es posen a l'aigua i, al cap d'un temps, creixen les arrels. Molta gent fa créixer aquesta cultura a casa seva a l’interior de la finestra. Les llavors es poden assecar i germinar per al proper any.

Els pebrots amargs es cullen a mitjan estiu o a la tardor. No cal esperar fins que es superi, sinó recollir més fruites verdes. Es conserva perfectament a l’hivern, s’utilitza per a condiments, afegit a entrepans i escabetx. Els seus beneficis són millorar la immunitat i millorar el metabolisme. Conté molta vitamina C, A, B, ferro. Diuen que conté hormones d'alegria.

pebre amarg al jardí

Veïns favorables per a aquesta varietat

És molt important per als amants del pebrot més sabut quines plantes tenen un efecte beneficiós en el seu desenvolupament, quin barri millorarà el creixement i la nutrició de la fruita i no en treurà tots els sucs. Pocs tenen informació detallada sobre què plantar aquesta verdura calenta al costat.

El millor és plantar pebrots calents amb aquells planters que en tinguin un efecte beneficiós. Un pebrot plantat amb els seus enemics està malalt, no dóna fruits, queda cobert de plagues, secà.

Els bons veïns al costat dels pebrots calents són herbes diferents.No n’hi hauria d’haver-hi gaire, els matolls d’herbes poden treure nutrients del sistema radicular de les nits de nit. I les males herbes són nocives perquè transmeten malalties i insectes dolents. Es pot plantar una mica a la vora o al mig entre arbustos. Pot ser camamilla, menta, polze, ortiga, espinacs, enciam. Influeixen fortament l’aparició primerenca de fruites.

També herbes com l'alfàbrega, l'anet, la farigola, el coriandre creixen molt bé a prop. Afecten el sabor addicional del pebrot calent. El més important és assegurar-se que no hi hagi molta ombra, ja que a la verdura no li agrada. Hauria d’haver-hi moltes vegades més verdura calenta que la resta de verds.

És molt útil plantar tomàquets a prop. Sembla que s’ajuden els uns als altres a créixer més ràpidament. I si planta una mica d’all entre ells, allunyarà tots els insectes nocius.

En un hivernacle, podeu plantar pebrots al costat de les albergínies. Són similars quant a maduració, plantació i cura. I no interfereixen en el desenvolupament de l’altre.

Un bon barri serà amb pastanagues, cebes, col. Es poden plantar als llits més propers. Aleshores, podreu cultivar saboroses verdures saludables.

Allò que està prohibit plantar

Hi ha algunes plantes que són completament incompatibles amb el pebre vermell. La influència negativa es percep fins i tot si el veí es troba al jardí proper. De vegades el pebre també perjudica el gust d’altres verdures que s’hi planten.

pebre amarg al camp obert

No plantar fonoll amb aquest condiment. Això provocarà malalties del primer, el fullatge s’esvairà, i els fruits no podran desenvolupar-se normalment, ja que el fonoll ho selecciona tot per al seu desenvolupament.

La remolatxa tampoc és gaire bona amiga. Creix molt ràpidament, arriba al sol, suprimeix la major part de les arrels amb la seva força. Per tant, és important saber a quina distància és millor asseure’ls.

El pebre no és amable amb les patates. Per als tubercles, és millor trobar un lloc lluny de tots els països del país. Pren tots els minerals i vitamines d’altres cultius, ja que sempre necessita molts d’ells per al desenvolupament i el creixement.

Els pebrots amargs i dolços no han de créixer al mateix llit. Si són a prop, començaran a polinitzar-se, i posteriorment hi haurà molta amargor als pebrots, i es transmetrà un gust completament diferent al dolç. Les seves flors es transmeten pol·linització les unes a les altres, donant lloc a noves espècies. És a dir, el condiment necessari ja no serà del pebre.

Al costat del pebre dolç i picant perdrà totes les seves propietats beneficioses, es convertirà en una varietat completament diferent, no la que abans. Per tant, és millor plantar una verdura dolça en un altre hivernacle juntament amb cogombres i tomàquets. En separar els pebrots calents i els búlgars, el rendiment i el sabor seran millors.

Després de les plantes que es planten

Hi ha una regla important: heu d’assegurar-vos que no planteu les mateixes varietats d’any en any, i també de vigilar quines plantes podeu sembrar aquesta varietat. De fet, sovint la raó d’un baix rendiment és que abans d’això, es plantava un enemic al lloc del pebre.

És molt important plantar planters en terrenys descansats, cosa que significa que abans d’això creixien exactament aquelles varietats que no perjudicarien la verdura. Cal canviar les plantes. Per exemple, melons i carbasses. Els melons, les síndries, els carbassons, les albergínies, les carbasses són plantes i, després, el xile donarà fruits iguals i saborosos.

El mateix tema amb cogombres. Després d'ells, la terra és més favorable per al creixement. Si hi ha diversos hivernacles al país, val la pena canviar la plantació d’ells d’any en any.

pebre amarg creix al jardí

I la terra després de les mongetes, els pèsols i les mongetes està saturada de minerals de potassi i fòsfor, molt útil per als pebrots piquants. Creix millor a partir de compost, humus, potassi, fòsfor i magnesi. Heu de saber després de quines plantes s’obté el sòl vitaminat.

Si l'any passat es va créixer herba a la cresta, es descansarà la terra, els fruits - amb propietats gustoses brillants.Les herbes proporcionen minerals essencials i humus al sòl, molt important per les nits de nit.

No plantis pebrots després de tomàquets, albergínies, remolatxes, patates, pebrots. Aquestes plantes són de la mateixa família de nits, la mateixa espècie té un efecte perjudicial sobre les plàntules. Pateixen les mateixes malalties, tenen els mateixos insectes, adopten substàncies útils els uns dels altres.

És important recordar quines plantes es poden plantar al costat dels pebrots calents i quines no es poden plantar. La compatibilitat dels cultius vegetals afecta molt el seu creixement. De vegades passa que ell mateix impedeix que altres varietats es desenvolupin correctament. Si elaboreu correctament un pla per plantar al jardí, assegureu un barri de verdures favorable, mai no hi haurà errors, per tant obtindreu una excel·lent collita.

Ressenyes
  1. Julia
    7.07.2018 09:40

    També faig servir aquests consells, ja que un cop vaig plantar pebrots dolços i amargs al costat, al final es van quedar sense dolços) I per a un millor creixement sempre faig servir BioGrow, el rendiment és més gran i les plantes no emmalalteixen.

    Respondre
Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa