Normes per eclosionar els mosquits en una incubadora a casa i una taula de temperatura

La cria d’aviram en una incubadora és difícil i problemàtica. Sense coneixements apropiats i fins i tot una mica d'experiència, no se'n pot treure res. Considereu les regles per eclosionar els ocells en una incubadora a casa, especialment la preparació d’ous, el seu emmagatzematge, les condicions d’incubació correctes, la seqüència del procés, el moment en què es poden eclosionar els ocells.

Preparació de les oques

S’ha d’alimentar correctament l’oca d’on es preveu obtenir ous per a la incubació. L’alimentació ha d’estar saturada de nutrients, minerals, vitamines, calci. Si l’alimentació és insuficient o inadequada, no es pot esperar que les aus produeixin ous de qualitat adequats a la incubació. A partir d'ells apareixeran gossos febles i inviables, malgrat que tot es va fer correctament.

Les oques han de precipitar-se en nius nets, on seran còmodes i lliures. Cal que els cobreixin amb palla o fenc. Els ous s’han de triar cada dia. Les oques es precipiten principalment al matí, durant el dia que heu de revisar els nius i seleccionar ous, al vespre comprovar que no en quedi res. Sovint les oques amaguen els ous sota una capa de pelussa, de manera que cal comprovar-ho tot amb atenció. Cal prendre matèries primeres cada dia, ja que només en aquest cas les oques continuen precipitant-se. Si els ous es queden al niu, la femella es pot asseure al seu compte.

Com triar els ous?

Ordena el material immediatament després de la seva recollida. Per a la incubadora, seleccioneu ous de mida gran i mitjana de la forma correcta. Amb una closca densa i sencera sobre la qual no hi hauria d’haver cap enfonsament, taques, esquerdes. Massa petits, amb defectes, els vells no són adequats per a la col·locació, se n’escorreran els greixos febles, cosa que es farà mal. O els pollets no eclosionaran gens.

Aplicació ovoscopi

Tot el material que hagi superat la primera etapa de selecció s’ha d’il·luminar en un ovoscopi. Al seu interior no hi ha d'haver taques fosques ni inclusions; el rovell ha d'estar centrat. Tots els ous amb defectes no són adequats per a la incubació.

eclosionant mosques en una incubadora a casa

Desinfecció de matèries primeres

La desinfecció augmenta la taxa d'eclosió dels pollets i manté la seva salut. La necessitat d’aquest procediment s’explica pel fet que els virus i els bacteris romanen a la superfície de la closca, que durant la incubació poden penetrar al mig i destruir l’embrió. El material es pot desinfectar de tres maneres: amb una solució de peròxid d’hidrogen, permanganat de potassi o vinagre.

Opinió dels experts
Zarechny Maxim Valerievich
Agrònom amb 12 anys d’experiència. El nostre millor expert en cases rurals d’estiu.
Es prepara una solució de l’1,5%, s’aboca en un recipient, on es baixen els ous durant 3-5 minuts. Després es renten amb aigua neta i s’assequen.

També s’ha de desinfectar la incubadora. Primer esbandir totes les parts desmuntables, netejar-les amb solució de permanganat de peròxid o potassi, eixugar-les de nou amb aigua neta i assecar-les bé. Després de cada posta d’un nou lot d’ous, s’ha de netejar i desinfectar la incubadora, en cas contrari es convertirà en un lloc de cria d’infeccions.

Emmagatzematge d’ous durant l’acumulació de matèries primeres

La vida útil del material d’incubació no és superior a 7 dies. Cal conservar-los a una temperatura de 6-12 ° C i una humitat del 70%, descompondre en 1 capa. No es pot guardar a la nevera, és millor triar una habitació fresca.

Com incubar els ous

Perquè tot vagi bé, heu de seguir les normes d’incubació. I també per evitar errors bàsics que poden comportar la mort d’embrions.

Errors importants

Si la incubació es produeix a una temperatura que excedeixi la temperatura admissible, les mosques són eclosionades abans del necessari. Tenen les potes primes, pubescència feble. Si el sobreescalfament és fort, els pollets no podran eclosionar en absolut. A temperatures baixes, els llagosts sorgeixen més tard de la data establerta, alguns d'ells picotegen, però no surten de l'ou. Els que han aparegut tenen potes gruixudes i llargues cap avall. Això vol dir que estan més desenvolupats del necessari.

A causa de la falta d'humitat, els pollets eclosionen dèbils, no poden picotejar la closca i deixar l'ou. I, degut al gir irregular dels ous durant la incubació, és possible que l'embrió no es desenvolupi, ja que està enganxat a una de les parets. Per eliminar els greixos sense pèrdues, heu de controlar constantment la temperatura, la humitat, la volta i la refredeu.

eclosionant mosques en una incubadora a casa

Com pondre els ous

Abans de posar els ous, cal escalfar-los adequadament: guardeu-los a l’habitació durant 8 hores. No es poden posar freds, es tapen amb condensació, que obstrueix els porus i l’embrió s’ofega. Si el material no és de la mateixa mida, primer cal posar ous grans, de mida mitjana després de 4 hores, i això es deu al fet que en els ous grans, el desenvolupament de les gavines dura més. La diferència de temps és necessària perquè l’excreció sigui simultània. Els ous de gallina es col·loquen horitzontalment a la incubadora.

Períodes d’incubació

El període d’incubació es divideix en 5 parts. Durant cadascuna, cal mantenir una certa temperatura i humitat, girar i refredar el material.

Període (en dies)TemperaturaHumitatRefredamentPolvoritzacióTorn
1-837,7 ° C55%nono5 vegades
9-1537,7 ° C47%nono4 vegades
16-2737,7 ° C47%2 vegades al dia durant 15-20 minuts2 vegades al dia4 vegades
2837 ° C85%2 vegades al dia durant 15-20 minuts2 vegades al diano
29-3037 ° C85%2 vegades al dia durant 15-20 minuts2 vegades al diano

Revertir i polvoritzar maçoneria

El viratge d’ous és necessari perquè els embrions no s’enganxin a la closca. En la primera setmana, això s'ha de fer sovint - cinc vegades al dia, i el nombre de voltes s'ha de reduir a 4 vegades. Abans de l'eclosió, a partir del dia 28 ja no és necessari donar-li la volta.

Per criar goslings sense pèrdues, refrigereu-les i ruixeu-les a partir del dia 16 d’incubació. Refredar durant 20 minuts 2 vegades al dia, polvoritzar també dues vegades. Ruixeu amb aigua freda, no freda.

Temperatura, ventilació i humitat

El règim de temperatura durant la incubació de goslings es manté gairebé el mateix: del 1r al 28è dia la temperatura és de 37,7 ° С, del 28 a l'eclosió - 37 ° С. La humitat no és tan senzilla. A la primera setmana és del 55%, del dia 9 al 28è - 47%. Durant els darrers 3 dies d’incubació s’ha de mantenir la humitat al 85%.

eclosionant mosques en una incubadora a casa

És important complir amb precisió els paràmetres d’incubació; si es trenca algun d’ells, els embrions poden morir.

Data d’eclosió

Els eclosions d'eclosió es produeixen els 29-31 dies d'incubació. Normalment ells mateixos pica a les parets de la closca i surten de l’ou. Això succeeix amb la majoria dels pollets, però alguns no tenen pressa per néixer.Fins al dia 31, no cal ajudar els pollets, si accelereu l'eclosió per mitjans artificials, poden morir.

Si han transcorregut els terminis i no s’han eclosionat els globus, heu d’ajudar-los: perforar amb cura la closca perquè l’aire pugui penetrar als pollets. No podeu eliminar completament la closca. Després ho faran tot ells. El fet de criar cries en una incubadora només pot tenir èxit si es segueixen les regles. Cal no només preparar el material, emmagatzemar-lo abans de posar-lo, sinó també mantenir la temperatura i la humitat correctes a la incubadora. Els errors donaran lloc a la mort d'embrions i disminuirà el percentatge d'incapacitat per a goslings.

No hi ha res, siguis el primer a deixar-ho
Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa