Valoració, descripció i comentaris del fabricant agrofirm "Nickerson-Zwaan"

Qualificacions dels usuaris
Disponibilitat i assortiment
1/5
Compliment de la varietat
1/5
Germinació de llavors
1/5
Feu comentaris
La qualificació final de l'empresa:
1 1
Basat 1 1 valoracions de visitants

Nickerson-Zwaan, una empresa holandesa, ha estat líder en el mercat de materials de plantació durant molts anys a causa de la qualitat dels seus productes. Milers de jardiners i granges es van convèncer de la professionalitat dels criadors i de la qualitat del material de plantació. Les llavors tenen la màxima capacitat de germinació, donen plantes saludables, la collita sempre és agradable amb un mínim esforç. Sovint es planteja la pregunta: quin és el secret de l’èxit dels criadors holandesos?

Història i tradicions de l'empresa

En pocs anys, Nickerson-Zwaan celebrarà el seu centenari, perquè es va crear el 1925. Durant aquest temps, hi ha hagut canvis, però la popularitat i la reputació romanen inalterades. Malgrat l’origen holandès, les estacions de recerca es troben a tots els continents, permetent determinar quines varietats creixen en condicions dures i quines plantes són adequades per a un clima càlid.

Agrofirma Nickerson-Zwaan

Al principi, l'empresa era petita, amb una plantilla de criadors que cultivaven varietats només per a explotacions holandeses. Es van seleccionar tres dotzenes de mostres vegetals per a una exposició agrícola a Amèrica. Els èxits dels empleats de Nickerson-Zwaan es van apreciar amb premis, les llavors que van vendre agricultors de diferents països en quantitats increïbles.

El treball dels criadors es va apreciar ràpidament per les característiques següents:

gràcies a les característiques

 • material de llavors d'excel·lent qualitat;
 • similitud fins al 100%;
 • varietats de verdures amb bon gust i amb requisits especials;
 • creixement i fructificació de plantes sense estimulants addicionals i ús d’adobs;
 • l’aparició regular de nous productes amb qualitats especials;
 • cria d’híbrids que difereixen en el rendiment.

Amb el pas del temps, l'empresa va començar a augmentar la seva plantilla, obrint noves estacions de cria. És una bona tradició de Nickerson-Zwaan: cadascuna de les varietats es comprova per la qualitat no només a les estacions, sinó també a les granges que col·laboren estretament amb l'empresa. Només després de l’aprovació del conreu eclosionat pels agricultors, el material de llavor es posa a la venda.

requisits especials

Treballs de cria

Una característica del treball de cria de Nickerson Zwaan és la cria de varietats híbrides. Les hortalisses són poc exigents a les condicions climàtiques, són capaces de conrear i donar fruits, fins i tot a la dura Sibèria, difereixen en la taxa de supervivència. Es recomana conrear verdures a l’aire lliure i en condicions d’hivernacle.

El treball dels criadors combina la potència del fons genètic de cada planta, el coneixement de les característiques climàtiques de cada regió.Jardiners privats i propietaris de grans explotacions especialitzades en el cultiu d’hortalisses s’han mostrat convençuts que l’empresa treballa només en el seu interès, proporcionant cada any nous productes que difereixen en el rendiment i el gust.

varietats híbrides

Àmplia gamma de productes

Entre la gamma de productes de Nickerson Zwaan, fins i tot un capritxós jardiner en pot trobar la varietat adequada. Són populars les cultures de les famílies de la col i la carbassa. Els agricultors que conreen productes per a la venda en hivernacles solen adquirir material de sembra per a verdures i hortalisses:

 • ceba en una ploma;
 • cebes de primavera i hivern;
 • rave;
 • diferents tipus d’amanides.

Un ampli ventall de

Les síndries també són molt populars: les varietats híbrides donen fruites generoses fins i tot en regions amb un clima fresc, els primers gegants ratllats apareixen 3-4 mesos després de la sembra.

Diverses varietats de pastanagues, cogombres, tomàquets també han aconseguit ventalls entre els jardiners i agricultors. Els conreus difereixen en la mida de la fruita, la versatilitat (usats en conservació, frescos, processats).

entre jardiners

Control de qualitat

Abans de presentar noves varietats als admiradors, els criadors de la companyia realitzen 3-5 etapes de verificació, cosa que permet tenir cap dubte sobre la qualitat del material de plantació. Les primeres proves es duen a terme a les estacions, després de les quals es fan proves de cultius vegetals a les regions, als camps de propietat de l'empresa.

Només després, els productes es posen a disposició dels compradors, cada nova varietat té un certificat de qualitat.

La peculiaritat del material de plantació que ofereix Nickerson-Zwaan és que, a més de l’assortiment i la confirmació de les característiques mitjançant certificats de qualitat, la germinació de les llavors és del 100%. Milers de jardiners ja s’han convençut d’això: el material de llavor no necessita estimulants i una formació addicional. El cultiu de plàntules als ampit de les finestres o als hivernacles, enviant llavors al terreny obert acaba de la mateixa manera: potents arbustos sans, donant fruits generosos.

criadors d’empresa

Nickerson Zwaan és una empresa provada pels jardiners d’arreu del món. Fins i tot als racons més remots del món, el material de llavors dels criadors holandesos és molt utilitzat per al cultiu d’hortalisses, ja sigui en camps grans o en minúsculs pedaços de l’hort.

inspecció per part dels productors

Ressenyes sobre l'agrofirma
Hi ha votat un total de persones 1 1
 • administrador
  Disponibilitat i assortiment
  1/5
  Compliment de la varietat
  1/5
  Germinació de llavors
  1/5
  ntrcn
Obligatori parlar i valorar

Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa