Valoració, descripció i comentaris del fabricant agrofirm "Limagrain Groupe"

Qualificacions dels usuaris
Feu comentaris
La qualificació final de l'empresa:
Encara no hi ha valoracions.
Basat Encara no hi ha valoracions. valoracions de visitants
Valoració, descripció i comentaris del fabricant agrofirm

Hi ha un nombre suficient d’explotacions agrícoles al mercat, la direcció principal de les quals és desenvolupar llavors de blat de moro, llavors, cereals. Entre ells, el lloc líder l’ocupa una empresa agrícola anomenada Limagrain Groupe, que és el grup agrícola més gran. Es dedica a la producció de llavors resistents, verdures i productes de cereals molt buscats.

Historial del desenvolupament de l'empresa

Els orígens de l’empresa es remunten al 1965, quan un simple agricultor francès va fundar una cooperativa de llavors de gra a la pintoresca vall de Liman.

Agrofirm Limagren és una explotació agrícola de classe internacional, amb les seves principals direccions: la producció de llavors de cultiu de camp, l'obtenció de llavors, components de gra i productes hortícoles. Actualment, la companyia té sucursals en 55 països, ven llavors en 140 països de tot el món. L’explotació agrícola dóna feina a 9.600 persones. Entre la qualificació de les empreses de llavors de producció, Limagren ocupa l’honorable quart lloc.

Si tenim en compte el desenvolupament gradual de l’empresa, llavors el 1970 es va registrar el primer producte de selecció francesa: un híbrid de blat de moro LG 11, l’empresa va guanyar popularitat entre els consumidors.

El 1975, per a l'empresa Limagren, es caracteritza per un avenç en el mercat volàtil de llavors vegetals i la compra de l'empresa agrícola Vilmorin.

el camp del grup Limagrain

El 1977, la direcció va decidir iniciar una investigació en la direcció de la selecció de blat de moro per tal d’elaborar un ensilat segur.

El 1995, l'empresa Limagren llança un negoci de fleca.

El 2006, l'explotació agrícola va adquirir l'empresa japonesa Mikado Seed Growers, i l'any següent es va formar una divisió vegetal al Japó.

El 2009 és un any significatiu per a Limagren, ja que en aquest moment entra al mercat rus, obrint una sucursal. En aquest territori, el desenvolupament va començar amb el llançament de les vendes de l’híbrid TUNKA, que posseeix una immunitat persistent davant les malalties vegetals.

El 2016, es va obrir a Rússia una moderna estació d’investigació científica d’una empresa agrícola que desenvolupa innovacions en el camp de l’agricultura i la selecció cultural.

Desenvolupament i innovació en producció

Agroholding Limagren posa especial atenció en els desenvolupaments innovadors, invertint en aquesta àrea al voltant del 14,6% del total de la facturació anual. L’empresa compta amb una base científica i tècnica fiable, formada per 120 moderns centres de cria i estacions experimentals d’explotació arreu del món, gràcies a les quals l’empresa aconsegueix la màxima eficiència en àrees com l’augment del rendiment, l’eliminació de plagues, l’augment de la resistència a diverses malalties i les condicions meteorològiques difícils.

Empleats de Limagrain Groupe

Agroholding Limagrain ocupa una posició de lideratge en els híbrids de gira-sol desenvolupats, resistents a l'escombra destructora.

Gràcies a una potent investigació científica i a un bon potencial de llavors, l'empresa agrícola manté constantment la seva posició de lideratge.

Producció de l'empresa

L’empresa ven productes a les següents àrees:

 • el blat de moro selectiu està dissenyat per a la floració primerenca, gràcies al qual és possible conrear híbrids a les regions del nord;
 • blat de moroCreat exclusivament per a l’alimentació animal, provat en condicions de granja amb un excel·lent rendiment;

blat de moro del grup Limagrain

 • gira-sol, caracteritzat per resistència a malalties destructives de les plantes, alta productivitat, resistència a la sequera. Tota la línia d’híbrids de girasol té protecció contra les males herbes i la bruna blanca perillosa, fet que augmenta la productivitat de l’espècie.

Control de qualitat

La qualitat de les llavors ha estat confirmada per nombroses proves pràctiques. Totes les matèries primeres s’obtenen amb una atenció minuciosa de la tecnologia de processament. Totes les llavors obtingudes passen per un estricte sistema de control, on es determina la seva productivitat i seguretat.

home amb el logotip de Limagrain Groupe

Beneficis

Els agricultors col·laboren amb l'empresa, valorant els avantatges següents:

 • les llavors s’adapten a les condicions seques gràcies a la tecnologia HYDRANEO original;
 • alt rendiment estable d’híbrids;
 • la resistència de les llavors a la ginesta destructora i als herbicides perillosos a causa de la introducció de la tecnologia SUNEO;

Logotip del grup Agagirm Limagrain

 • sitja segura per a animals;
 • híbrids universals de gira-sol adequats a totes les zones climàtiques;
 • totes les matèries primeres passen per un atent sistema de selecció i control de qualitat;
 • llavors segures que compleixen totes les normes internacionals.

Groupe Limagrain

Tot això fa que els productes de l’empresa Limagren siguin encara més atractius per als agricultors internacionals. Aquesta explotació agrícola és coneguda, molta gent hi confia, ja que aquí tindran cura d’indicadors de rendiment dignes.

Ressenyes sobre l'agrofirma
Hi ha votat un total de persones Encara no hi ha valoracions.

  Encara no hi ha valoracions.

Obligatori parlar i valorar

Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa