Valoració, descripció i ressenyes del fabricant agrícola "Land O'lakes"

Qualificacions dels usuaris
Disponibilitat i assortiment
4/5
Compliment de la varietat
4/5
Germinació de llavors
3.5/5
Feu comentaris
La qualificació final de l'empresa:
3.834 2
Basat 3.834 2 valoracions de visitants
Valoració, descripció i ressenyes del fabricant agrícola

Els productes agrícoles tenen una demanda estable entre la població. Moltes empreses utilitzen noves idees i novetats en la producció de llet. La popular empresa agrícola Land O'lakes no és una excepció, però es preocupa per la qualitat dels productes subministrats.

Historial del desenvolupament de l'empresa

L'explotació agrícola es va obrir per primera vegada el 1921 al pintoresc estat de Minnesota. Aquest any, 320 agricultors s’han unit per formar una cooperativa agrícola a Saint Paul.

El 1978, l'agrofirma va formar part de l'empresa de processament de carn Spencer.

Agrofirm Land O'lakes

L’any 1999, la direcció de l’explotació agrícola va aconseguir adquirir una participació a la granja d’aviram MoArk, i el 2006 l’empresa va passar a ser propietat completa.

El 2012, la companyia adquireix la línia de postres congelada Kozy Shack.

Ara aquesta gran explotació agrícola produeix llet i productes lactis i desenvolupa activament el seu negoci agrícola sota la popular marca Winfield Solutions. La explotació agrícola inclou 3.200 agrari, 1.000 associacions de pagesos, que inclouen unes 300.000 explotacions.

desenvolupament d’empreses

Abast

L’agrofirma està especialitzada en l’obtenció de llet i productes lactis. La capacitat de producció total és de 5,9 milions de tones anuals. El mercat és molt conegut per: una línia de formatges secs en baix contingut en greixos, que inclouen les populars varietats de parmesà i romano, una àmplia gamma de llet en pols, mantega popular, condiments, crema agria.

A més del negoci lacti, l'explotació agrícola ven productes de collita, aliments d'alta qualitat i segurs per als animals Purina.

La primera serà produïda per empreses agrícoles: la mantega Land O'lakes, que actualment s’està produint, és per això que el nom de l’explotació agrícola sovint es confon amb el nom original del producte. L’agrofirma també es dedica al desenvolupament de mitjans per protegir els anuals de plagues i proporciona serveis per al desenvolupament d’un negoci agrícola. La línia de productes inclou ous frescos seleccionats, margarina de qualitat, nata muntada a punt. La línia Cheddeas de formatge en pols està dissenyada per a una àmplia gamma de consumidors.

obtenir llet

Beneficis

Molts agricultors novells opten per cooperar amb una empresa agrícola a causa dels avantatges següents:

 1. 37 anys de recerca continuada.
 2. Soci de desenvolupament de confiança.
 3. L’oportunitat de participar en ajuts i rebre suport de la cooperativa.
 4. Introducció d'equips moderns.
 5. La producció de llet no perjudica el medi ambient.
 6. Productes segurs per a animals.
 7. Lliurar productes de cultiu de qualitat mitjançant un ús sostenible del medi ambient.
 8. Entorn comercial còmode.

cooperació amb una empresa agrícola

Control de qualitat de la producció

L’agrofirma es desenvolupa constantment en el segment biotecnològic relacionat amb l’augment de les taxes de producció de llet, així com la producció d’aliments per a animals. La corporació realitza un control, classificació i certificació acurats del producte lacti, cosa que ha garantit un augment de la qualitat de les matèries primeres. La fiabilitat del sistema de qualificació assegura la seguretat del producte i el seu perfil de sabor.

característiques del gust

Mèrits i premis

El 2006, l'empresa va implementar un projecte de màrqueting agrícola a Ucraïna.

Gràcies al patrocini proporcionat, 45 cooperatives de pagesos han reduït el cost de compra d’equips sense augmentar el cost mitjà del producte final. Durant 4 anys de treball en el projecte llançat, els agricultors han augmentat la seva capacitat de producció en 3-4 vegades.

Pel que fa a la producció de llet i la facturació anual, la corporació agrícola Land O'lakes ocupa el lloc 13è en la classificació de les empreses mundials. El 2014 van assolir una xifra de vendes rècord de 266 milions de dòlars.

màrqueting agrícola

Per tal d’expandir-se el 2017, l’explotació agrícola adquireix la base de producció de Creamery Vermont per a la producció de formatges a base de llet de cabra natural.

Per millorar la vendibilitat del producte, l'explotació agrícola va tornar a marcar els símbols corporatius dels productes, sense canviar l'aparença i la forma dels paquets. L’explotació agrícola ha aconseguit obtenir resultats destacats en la producció de mantega, productes semielaborats congelats i productes alimentaris populars.

Els volums actuals de vendes de petroli han augmentat un 9%, cosa que indica la demanda del producte Land O'Lakes. La capacitat de producció de postres congelades Kozy Shack va mostrar un augment del 6%.

producció de petroli

Tots aquests assoliments indiquen l’estabilitat i el creixement gradual de l’explotació agrícola. La direcció de la firma agrícola està en constant expansió de les relacions internacionals, introduint productes moderns i nous serveis destinats a augmentar la productivitat de les granges, ampliant constantment la seva cartera d’inversions i prometent suport als agricultors novells.

productivitat agrícola

Ressenyes sobre l'agrofirma
Hi ha votat un total de persones 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Disponibilitat i assortiment
  5/5
  Compliment de la varietat
  4/5
  Germinació de llavors
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Disponibilitat i assortiment
  3/5
  Compliment de la varietat
  4/5
  Germinació de llavors
  4/5
  dgsdgdsf
Obligatori parlar i valorar

Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa