Valoració, descripció i comentaris del fabricant agrofirm "Hem Genetics"

Qualificacions dels usuaris
Feu comentaris
La qualificació final de l'empresa:
Encara no hi ha valoracions.
Basat Encara no hi ha valoracions. valoracions de visitants
Valoració, descripció i comentaris del fabricant agrofirm

Les llavors de Hem Genetics són una garantia de la qualitat de les flors cultivades. L’agrofirma subministra al mercat només material de plantada provat.

Els jardiners es perden davant de diverses bosses a les botigues. Les prestatgeries criden els colors vius. Tots els cultivadors prometen planters excel·lents amb un manteniment mínim.

Agrofirm genètica de hem

La realitat sovint és decebedora. Els jardiners segueixen estrictament les recomanacions del fabricant. I creix alguna cosa inintel·ligible.

Es produeix una germinació pobra de les llavors. Els residents a l'estiu esperen plantar una determinada zona. No hi ha prou planters. Es perd el temps. Hi ha taques calbes als llits de flors.

Els jardiners volen salvar-se de la decepció i comprar productes d’un fabricant fiable. Es tracta de Genètica Hem.

recomanacions del fabricant

Una excursió a la història

Hem Zaden es va fundar el març de 1918. Es tractava d’una empresa familiar i estava encapçalada per l’avi de l’actual president de l’empresa, Jan Singer Dzn.

La Primera Guerra Mundial va mostrar l'interès de la gent per cultivar flors i verdures. Després de la seva conclusió, hi va haver una gran demanda de llavors de qualitat. Jan Singer Dzn va decidir trobar els actius que manquen per desenvolupar la producció.

Va anar a Alemanya. Hi havia centres per a la producció de llavors vegetals. Sobretot hi havia moltes propostes a Erfurt. Aquí va fundar l’empresa Hem Zaden.

empresa fundada

Però un any després es va decidir traslladar l'empresa a Holanda. El motiu és la gran capacitat de mercat i la baixa competència.

Durant la Segona Guerra Mundial, es va suspendre la producció de llavors vegetals. El treball es va dur a terme només per satisfer les necessitats de la població local. Però des de 1945, la demanda de llavors ha tornat a créixer. Després del final de la guerra, van començar les exportacions al Regne Unit i a Escandinàvia.

Gradualment, Hem Zaden es va anar especialitzant en la producció de llavors de flors. La direcció utilitza tecnologies avançades per crear noves varietats i híbrids. A l’abril de 1998 es va establir Hem Genetics.

es va acabar

Assoliments en la reproducció

La direcció de la companyia monitoritza constantment les tendències de desenvolupament del mercat de flors. En els darrers decennis, els consumidors finals han preferit comprar planters a les bosses de llavors. Hem Genetics s’ha centrat en treballar amb cultivadors de planters. Fan compres a l’engròs i subministren als jardiners belles anuals.

Hem Genetics proporciona als conreadors professionals de planters material de sembra d’alta qualitat. Els criadors creen noves varietats i híbrids de plantes amb característiques millorades.

fa un seguiment constant

Els criadors mantenen el dit sobre el pols del desenvolupament de la cria de camions. Estrenen articles nous que són interessants per als residents a l'estiu.Qualsevol jardiner pot comprar plantetes de llavors de Genetics Hem i decorar la trama al seu gust.

La creació de petúnies, salvies i pelargoniums va comportar un èxit particular. Aquestes plantes són decoratives des de fa temps i són resistents a les malalties.

Els agrònoms de la companyia han creat híbrids nans amb flors. Són els únics al món que no requereixen l’ús de reguladors de creixement. Menors costos comporten menors costos i majors beneficis.

desenvolupament de jardineria

Hem Genetics aposta per la tecnologia sostenible. L’agrofirma ha contribuït significativament al desenvolupament de la tecnologia de cultiu de flors.

Àmplia gamma d'empreses

Hem Genetics publica catàlegs digitals. Presenten varietats preferides de jardiners i articles nous. Aquests últims estan marcats amb una icona especial - NOU.

El catàleg conté fotografies en color. Cal regir un regle per avaluar plantes amb grans flors o altes.

tecnologies netes

Les fotografies van ser realitzades per professionals. Segons ells, el consumidor pot jutjar la decoració del lloc. Es presenten cobertes de terra i flors altes. Els dissenyadors de paisatges en faran una composició única.

Hem Genetics no funciona amb clients minoristes: el catàleg no conté descripcions ni preus. Els compradors a l’engròs envien una sol·licitud i reben un catàleg amb preus... Però un jardiner ordinari hauria d’anar al lloc web oficial de l’empresa i examinar-ne l’abast. La compra es pot fer a un prestigiós jardí que treballa amb aquest fabricant.

decorant el lloc

Avantatges sobre altres empreses de cria

Hem Genetics es compara favorablement amb altres productors de llavors. Cal destacar:

 • gairebé 100% de germinació;
 • vida útil prolongada;
 • protecció del material de la humitat (el material es col·loca en bosses estretes);
 • control del sòl de llavors;
 • tractament amb fàrmacs de protecció;
 • assortiment constantment actualitzat;
 • proves anuals del material venut;
 • tenint en compte les característiques climàtiques de les regions d’oferta.

empreses de cria

L'anàlisi del mercat de productors de llavors va mostrar característiques similars al producte d'altres empreses. Però només aquest fabricant va connectar tot.

Premis i mèrits

L’agrofirma participa activament en exposicions internacionals i regionals, presenta els seus productes per a concursos. El resultat és la recepció de premis de prestigi:

altres empreses

 • Les Associacions Internacionals per a la Indústria de Llavors per a Professionals (Fleuroselect i All America Selections) van reconèixer el rendiment de la companyia;
 • els guanyadors en diverses nominacions són Petunias Limbo i Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

A l'hora de comprar planters de flors, els jardiners han de donar preferència als productors que treballen amb l'empresa.

associacions internacionals

Ressenyes sobre l'agrofirma
Hi ha votat un total de persones Encara no hi ha valoracions.

  Encara no hi ha valoracions.

Obligatori parlar i valorar

Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa