Valoració, descripció i ressenyes del fabricant agrícola "DuPoint"

Qualificacions dels usuaris
Feu comentaris
La qualificació final de l'empresa:
Encara no hi ha valoracions.
Basat Encara no hi ha valoracions. valoracions de visitants
Valoració, descripció i ressenyes del fabricant agrícola

Des de fa molt temps s’han sembrat híbrids de gran rendiment de gira-sol, blat i blat de moro. Pocs dels corrents es preguntaven d'on provenien les llavors amb indicadors de productivitat i resistència a les malalties. Agrofirm DuPoint és un dels principals proveïdors de llavors agrícoles modificades genèticament en molts països del món.

Història de la promoció d’empreses

La companyia va ser fundada el 1802, moment en què va arribar una nau procedent de França al continent nord-americà. Inicialment es va realitzar el registre per a una empresa de pólvora. Els productes eren exigents, i ja durant la guerra civil nord-americana, DuPoint es va convertir en el líder del complex militar-industrial del país. En el futur, els productes de la companyia es van comprar tant per a col·leccions personals com per a realitzar campanyes militars en diferents països.

Agrofirm DuPoint

Paral·lelament als productes militars, a partir dels anys 30 del segle passat, l'empresa va començar a treballar a la indústria química. A més de les substàncies tòxiques, la companyia va presentar i va llançar materials de producció massiva:

 • neoprè;
 • niló;
 • kevlar;
 • mylar;
 • tyvek

L'empresa va vendre Lycra quan va decidir lligar-la a tèxtils el 2004.

promoció d’empresa

Des de mitjan segle passat, la companyia treballa en els components de la indústria nuclear.

Juntament amb això, DuPoint es considera un gegant global del sector agrícola. A causa dels científics de la companyia, hi ha molts desenvolupaments en agronomia:

 • cria de llavors modificades genèticament de gira-sol, blat de moro, blat;
 • desenvolupament de mitjans de protecció dels cultius contra les plagues;
 • desenvolupament de fórmules i producció de pinsos mixtes d’ús universal.

llavors de gira-sol

Interessant! Per primera vegada al nostre país, els productes de la firma agrícola van ser portats per Nikita Khrusxov. Va ser ell qui va portar un sac de grans de blat de moro procedents dels EUA, que després van començar a sembrar a tot arreu.

Els centres d’investigació es troben als països de l’antiga URSS, on desenvolupen noves varietats de cultius agrícoles per a una determinada regió. Al mateix temps, es posen a prova els productes fitosanitaris, mitjançant el mètode de proves i intents, es selecciona un remei eficaç per a una determinada zona.

productes agrícoles

Especificació del producte

Al sector agrari de l’economia, l’empresa agrícola és propietària d’un segment amb moltes idees innovadores, que anualment es registren prop d’un miler de descobriments d’especialistes de l’empresa.

L’empresa inverteix sobretot en complexos de defensa i proves nuclears, i no oblida els agricultors. Els laboratoris d’investigació estan provant moderns productes fitosanitaris contra malalties i plagues, atenent a la seguretat dels productes fabricats per a l’ésser humà.L’empresa agrícola treballa directament amb agricultors d’arreu del món, s’esforça per produir productes de protecció del jardí i del camp que operen a totes les zones climàtiques del planeta.

La tasca principal és resoldre problemes alimentaris a tot el món mitjançant la cria de conreus de gran rendiment i demanda.

Especificació del producte

Avantatge del producte

L’agrofirma és coneguda per la producció de fungicides d’ampli espectre. Els avantatges són els següents:

 • eficiència;
 • seguretat relativa;
 • meteorització ràpida

fabricació de fungicides

Els productes es podran recollir i consumir aviat.

Les llavors de plantes modificades genèticament permeten obtenir rendiments elevats a un cost mínim. El conreu de la terra és idèntic, alguns híbrids ja contenen un tractament especial per a malalties i plagues.

recollir i consumir

Desenvolupament i implementació de desenvolupaments revolucionaris

Els especialistes de l’agrofirma han elaborat i provat els preparatius per a la protecció de plantes agrícoles:

drogues de protecció

 • El remei "Akanto" es reconeix com a universal. El fungicida de nova generació ha aconseguit provar-se quan s’utilitza per protegir les verdures, plantes de jardí, cultius de cereals, pèsols i soja de septòria, mòlt en pols i altres malalties que destrueixen el cultiu.
 • Els preparats "Tendència", "Abrusta", "Talius" s'han convertit en una protecció de qualitat per als cereals de totes les malalties i plagues conegudes.
 • L'agricultor es proporcionarà grans rendiments de blat de moro amb "Herbicida Cordus" per a la protecció.
 • La soja i els pèsols disminuiran sota una protecció fiable si es tracten amb Herbicida clàssic Harmony, que es basa en la sulfonilurea.
 • "Thanos" ajudarà a protegir el girasol i molts tipus de verdures dels efectes nocius del medi ambient.
 • Amb els mitjans "Insecticida Lannat", "Fungicida Extra Talendo", "Fungicida Kurzat R" es prometen els horts amb fruites i rendiments elevats per a la vinya.

La majoria ja han estat registrats i són utilitzats amb èxit tant pels petits agricultors com per les grans explotacions agrícoles per protegir els cultius de diferents països del món.

utilitzant per protegir

Agrofirm DuPoint ha aportat una contribució tangible al desenvolupament del complex agrícola mundial desenvolupant i introduint innovacions. Destaquen el desenvolupament de productes fitosanitaris per a camps i jardins, que ajuden a obtenir grans rendiments i, per tant, a solucionar el problema de l’escassetat global de productes.

escassetat d’aliments

Ressenyes sobre l'agrofirma
Hi ha votat un total de persones Encara no hi ha valoracions.

  Encara no hi ha valoracions.

Obligatori parlar i valorar

Ara mateix veient


Cogombres

Tomàquets

Carbassa